Порушення правил карантину співробітники поліції виявили у Луцьку, Нововолинську та Любомлі. Про це інформує поліція Волині. 

Читайте також: У Луцьку суворо посилюють карантин, що закриють

Станом на 18:00 на Волині співробітники поліції склали 13 адміністративних протоколів на правопорушників за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення: 11 – у Луцьку, та по одному – у Нововолинську та Любомлі. 12 з них стосуються роботи торговельних закладів, 1 –  заборони на перевезення понад 10 пасажирів.

Поліцейські до завершення карантину контролюватимуть виконання обмежувальних заходів.

Правоохоронці закликають громадян у випадку виявлення порушень правил карантину невідкладно повідомляти про це на оперативну лінію служби "102". Не нехтуйте заборонами та не порушуй вимог чинного законодавства.

Читайте також: Луцька міськрада виділила 60 мільйонів на заходи з боротьби з коронавірусом

Нагадаємо, що сьогодні, 19 березня, депутати Луцької міської ради відкоригували раніше прийняте рішення про карантин. До переліку закладів, які підлягають закриттю увійшли магазини автозапчастин, побутової хімії, техніки та засобів мобільного зв’язку, будівельних магазинів, крім роботи з доставки товару.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook