Зустріч із учасниками президентських праймеріз УКРОПу Олександром ШевченкомІриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз відбудеться 28 вересня о 17.30 у залі Волинського академічного театру імені Т.Г. Шевченка (Луцьк, Театральний майдан, 1).

Читайте також: "Це початок кінця Порошенка": Шевченко виступив у ВРУ щодо замовних обшуків в Буковелі

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Нагадаємо, УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ. Використовуючи досвід США, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Франції та інших розвинених країн, "Українське об’єднання патріотів" готове обрати справжнього лідера, єдиного й достойного кандидата від партії.

Читайте також: Порошенко почав тиснути "масками-шоу" на конкурента у президентських виборах

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні. Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей.

Для того, аби поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку. Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете на сайті: https://presidentukrop.com.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter