Правоохоронці провели масштабні обшуки в лучан, які можуть бути причетними до протиправної діяльності. У поліції є достатньо підстав вважати, що двоє братів протягом 2020-2021 років вчиняли крадіжки в Луцьку та районі. Вилучене свідчить про те, що готувались вони до вчинення схожих злочинів і в майбутньому.

Читайте також: Лучанин, який розповсюджував дитячу порнографію, вийшов під заставу

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Санкціонований обшук провели вчора, 18 березня, працівники Луцького районного управління поліції за місцем проживання 25-річного лучанина. Він разом зі своїм братом раніше уже мав проблеми з законом за вчинення майнових злочинів та навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Під час обшуку виявили та вилучили велику кількість електроінструментів, кабелі, відмички, рукавички, одяг, радіостанції, засоби мобільного зв’язку та інші речі, які або можуть бути краденими, або використовувались у злочинній діяльності.

Під час обшуку власник оселі не виконував законних вимог поліцейських, тож на нього склали відповідний протокол.

Нині триває досудове слідство, уже відомо як мінімум про 5 випадків крадіжок, вчинених особою, в якої провели обшук.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України: йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Читайте також: Стало відоме ім'я луцького адвоката, якого затримали на хабарі

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook