У Луцьку розшукують очевидців, які стали свідками смертельної аварії, котра трапилася 27 вересня на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської.

Читайте також: П'яний чоловік речниці поліції Волині, який вбив жінку, колись мало не зарізав чоловіка, – ЗМІ (відео)

Донька загиблої в результаті аварії жінки Тетяна Яблонська просить відгукнутися очевидців, аби вони допомогли з’ясувати обставини трагедії, повідомляє 12 канал.

"Шукаю усіх свідків, перехожих людей, які бачили ДТП 27 вересня на вулиці Потебні!!! Прошу надати ситуації масштабного розголосу, щоб винні у смерті моєї матері понесли найвищу форму покарання! Щоб це діло не зам’яли!" – написала дівчина у фейсбуці.

Читайте також: Смертельна аварія у Луцьку: розповіли про стан потерпілих

Нагадаємо, у неділю, 27 вересня на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 47-річна жінка. Як стало відомо, водій автомобіля Infiniti, рухаючись на шаленій швидкості, допустив зіткнення із легковиком Volkswagen Passat, внаслідок якого загинула дружина водія. Ще одна пасажирка 1981 року народження була госпіталізована у травматичне відділення лікарні із переломом кісток тазу.

Згодом з'ясувалося, що винуватцем аварії став чоловік речниці Волинської поліції Ольги Бузулук Роман Бузулук, який знаходився за кермом у стані алкогольного сп'яніння. До того ж його дружина аткож знаходилась з ним в автомобілі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook