Сьогодні, 14 травня, у Луцьку на проспекті Перемоги проводять слідчий експеримент з приводу ДТП за участю працівниці міськвідділу поліції.

Читайте також: На трасі «Луцьк − Рівне» перекинулась вантажівка (фото)

Нагадаємо, 4 червня 2020 року на проспекті Перемоги сталась жахлива аварія, легковик Skoda зіткнувся з мотоциклом. За кермом Skoda перебувала працівниця міськвідділу.

Сьогодні, близько 11 години, правоохоронці розпочали слідчий експеримент з приводу ДТП. На проспекті Перемоги перекрито дві смуги руху в напрямку до проспекту Соборності, що значно ускладнює рух шляхопроводом.

На перехресті вулиць, де сталась аварія, відтворюють всі моменти жахливої аварії.

Варто зазначити, що за кермом легковика Skoda знаходиться працівниця міського відділу поліції, інспектор з ювенальної превенції Мороз Юлія Олександрівна

Читайте також: Потрійна ДТП у Луцьку – зіткнулися маршрутка, вантажівка та легковик

Нагадаємо, справу щодо ДТП за участю інспекторки Луцького міськвідділу поліції, у якій неповнолітній юнак отримав значні травми, навмисне затягують. І попри те, що досудове розслідування ще триває, а потерпілий хлопець потребує повторної операції та тривалої реабілітації, поліцейська вже забрала свій автомобіль зі штраф-майданчика та їздить ним містом.

У результаті аварії неповнолітній, котрий кермував мотоциклом, отримав значні травми, зокрема відкриті переломи стегнової кістки та два закриті переломи гомілки лівої ноги.

Мама постраждалого юнака відзначила, що витрати, пов’язані з лікуванням сина, якого виховує сама, покриває власними силами та з допомогою небайдужих. Так, тільки операція вартувала 43 тисячі гривень.

Водійка легковика ж навіть не намагалася сконтактувати з родиною.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook