У батьківську поминальну суботу 6 червня в Луцьку буде організовано додаткове транспортне сполучення до кладовища в селі Гаразджа, щоб лучани мали більшу можливість для відвідання місць поховання своїх рідних. Доїзд буде організовано із дотриманням правил карантину, а саме – кількість пасажирів має відповідати кількості сидячих місць, усі пасажири повинні використовувати засоби індивідуального захисту.

Читайте також: У Луцьку не курсуватимуть тролейбуси

Так, КП "Луцьке підприємство електротранспорту" забезпечить роботу восьми тролейбусів за маршрутом № 7 "Київський майдан – с.Гаразджа".

Рекомендовано ФОП Макарчуку М.П. залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 18 одиниць) за автобусним маршрутом № 3 "Гаразджа (кладовище) – Госпіталь", відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

ФОП Тимощук М.С. (з 09.00 до 18.00 згідно з розкладом) має залучити чотири автобуси для здійснення перевезень за маршрутом "Конякіна (40-й квартал) – Гаразджа (кладовище)", що проходитиме в прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с. Гаразджа (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с. Гаразджа, біля кладовища).

Читайте також: COVID-19 на Волині: у яких районах області виявили нові випадки інфікування коронавірусом

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook