До програми забезпечення житлом учасників АТО на умовах співфінансування 50 на 50 внесуть зміни.

Читайте також: Маленькому волинянину потрібно 6 тисяч доларів для хіміотерапії

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 липня, повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

Перша заступниця директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька розповіла, що 11 липня за участю учасників АТО та членів їхніх сімей відбувся круглий стіл. Протягом обговорення було домовлено, що житло за умовами співфінансування купуватимуть лише в Луцьку, а першочергово скористатися програмою зможуть інваліди ІІІ групи, які мінімум 4 роки зареєстровані в обласному центрі Волині.

Читайте також: Лучани скаржаться: будинок на Молоді постійно затоплює

Окрім того, як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, аби уникнути зловживань, наново розрахували коефіцієнт збільшення граничної вартості 1 кв. м помешкання (становитиме 1,5) і зменшили максимальну площу житла до 21 кв. м.

"При розрахунку коефіцієнта збільшення граничної вартості 1 кв. м площі житла ми досліджували середню вартість помешкань у Луцьку", – зазначила Лілія Єлова.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter