У нічній дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася 26 травня близько 23:00 години на проспекті Соборності у Луцьку, травмувалася 56-річна пасажирка одного із транспортних засобів.

Читайте також: У Луцьку легковик влетів у вантажівку з лафетом (фото)

Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, передає ІА "Волинські новини".

"Під час ДТП, що трапилася близько 23:00 години 26 травня на проспекті Соборності, зіткнулися три автомобілі марки Audi A6, Volkswagen Golf та Ford Scorpio. Згідно з попередньою інформацією, водій Ford Scorpio в’їхав у Volkswagen, а той, своєю чергою, у Audi A6. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 56-річна пасажирка Volkswagen отримала тілесні ушкодження. Її доставили у лікарню, де їй надали невідкладну допомогу. Від госпіталізації жінка відмовилась. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". В ході слідства будуть установлені всі обставини автопригоди", – розповіли у пресслужбі поліції.

Окрім того, зі слів очевидців ДТП, водій автомобіля Ford Scorpio був з видимими ознаками алкогольного сп’яніння.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися вантажівка та легковик

На це у секторі комунікації поліції відповіли, що усі учасники дорожньо-транспортної пригоди були скеровані до Волинського обласного наркологічного диспансеру для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння. Про результати експертизи пообіцяли повідомити згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook