17-19 жовтня на шкільних міні-футбольних полях відбудеться Перший турнір з міні-футболу серед вчителів та батьків учнів закладів загальної середньої освіти Луцька.Змагання організовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом".

Читайте також: Футбольна команда "Волинь АТО" стала чемпіоном Західної України

8 жовтня у НВК №9 відбулося жеребкування команд для участі в турнірі. Участь у змаганнях візьмуть 14 шкіл. Команди розділені на 4 групи. Груповий етап змагань пройде 17-18 жовтня. Початок о 17:00 годині, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду. 

 

Прийматимуть змагання на цьому етапі НВК №9, НВК 26, НВК №22, ЗОШ №5. Кращі команди групового етапу продовжать боротьбу за "олімпійською" системою у фінальній частині. 

Читайте також: На Волині урочисто відкрили спортивний комплекс (фото)

Фінал турніру відбудеться 19 жовтня на міні-футбольному полі НВК №26. Початок змагань о 16:00. Переможці отримають цінні подарунки від Фонду.

"Два роки поспіль Фонд організовує турнірі з волейболу серед вчителів та батьків учнів луцьких шкіл. Зараз ми хочемо провести аналогічний турнір з міні-футболу, оскільки цей вид спорту популярний серед дітей та дорослих. Фонд облаштував міні-футбольні поля у двадцять одній школі. Тож з місцем проведення турніру проблем не виникло", – зазначив керівник програми "Волинь спортивна" Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Дмитро Піддубний. 

Голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський зауважив, що в Луцьку проводяться різноманітні дитячі змагання, чемпіонати, проте футбольний турнір між вчителями та батьками відбувається вперше. Він переконаний, що змагання такого роду повинні стати щорічними. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter