У Луцьку, 22-23 серпня 2018 року, відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади "Спорт для всіх заради здоров’я", організований з ініціативи ГО "Університет третього віку".

Читайте також: "Волинь" U-19 зіграє матч з рівненським "Вересом"

Захід поєднує в собі низку заходів спортивного, культурного, історичного, розважального, психологічного  характеру для людей віком 50+ з метою формування у них концепції здорового способу життя та активної життєвої позиції.

Про це повідомляється на сторінці "Університет третього віку" у соціальній мережі Facebook.

Цього року до участі у Фестивалі зголосилися учасники з Польщі, Словаччини, Туреччини, Литви, Латвії, Білорусії, Італії, Сенегалу і Лівану. У Фестивалі беруть участь люди віком від 50 років і старші, які належать до Університетів третього віку України та закордону.

Читайте також: Лучани перемогли на престижному лицарському турнірі "IMCF World Championship 2018"

Під час Фестивалю передбачено: екскурсійну, культурну та спортивну програми; майстер-класи народної творчості, психологічних технік; показові виступи творчих колективів учасників Фестивалю; фотовиставка-конкурс з життя людей поважного віку; фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи, рухові ігри, конкурси, прогулянки на відкритому повітрі; відвідування культурних закладів міста; інтеграційні та святкові вечірки і багато інших цікавих заходів для активізації життєвої позиції людей поважного віку.

Участь у фестивалі безкоштовна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter