Сьогодні, 16 липня у Луцьку відбулася зустріч із лідером новоствореної політичної партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим. Зустріч відбулася, як уже притаманно новій партії, у незвичній обстановці, а саме у Художньому музеї, який знаходиться на території замку Любарта. Хоча захід не дуже анонсувався, у приміщенні зібралося багато охочих, які хотіли поспілкуватися із молодим та амбітним політиком та поставити йому питання, які найбільше турбують волинян.

Читайте також: "Майбутнє України – за страховою медициною", – кандидат від "Слуги народу" у Луцьку розповів про свої пріоритети

Розпочинаючи захід, керівник виборчого штабу партії у Луцьку Валерій Стернійчук зазначив, що сьогодні усі присутні будуть спілкуватися виключно із Дмитром Олександровичем, аби якнайкраще зрозуміти, що саме представляє собою новостворена політична сила.

Як зазначив на початку спілкування Дмитро Разумков, "Слуга народу" – це молода партія, яка уже високо зарекомендувала себе та за соціологічними опитуваннями лідирує у передвиборчій гонці і хоче потрапити до Парламенту, аби з їхніми силами Україна "вдихнула у себе нове життя".

Із столичним гостем говорили і про освіту, і про декомунізацію, і про культуру, і про розбудову партії, і про багато інших проблем, які турбують пересічних українців, зокрема і волинян. На зустріч завітали і кандидати у народні депутати від однойменної партії.

"Партійне будівництво розпочнеться відразу після виборів, а наразі, так би мовити, надається можливість. Ми постійно будемо набирати членів політсили залежно від рейтингів, які уже склалися. Проте, ми знаємо як відбувається у нашій політиці: якщо будуть "доброзичливці", які всіма силами псуватимуть структуру та авторитет партії, то ми її швидко втратимо. Але ми цього ніколи не допустимо, а будемо працювати на благо України.

Також ми хочемо створити "державу онлайн", звісно залишаться і обласні, і місцеві організації, адже повністю відійти від цього ми не зможемо, але для комунікації це дуже зручно та ефективно. Тобто, відійти у діджитал-технології", – зазначив Разумков.

Читайте також: Кого Зеленський веде до Верховної Ради від Волині (фото)

Зустріч проходила у теплій, дружній атмосфері, яка супроводжувалась влучними жартами та висловами. Наприклад, про те, що Сергій Бабак може стати майбутнім Міністром освіти, на що Дмитро Олександрович віджартувавшись сказав, що "вони поки посад не роздають".

Що ж до декомунізації, то лідер "Слуги народу" зазначив, що партія повністю підтримує цю реформу, а також її члени вважають, що найкраще було б, аби українці самі називали міста, вулиці чи проспекти, де вони живуть, адже народ краще знає з ким, або з чим пов’язаний той чи інший об’єкт. Потрібно, аби люди безпосередньо приймали активну участь у творенні нової України.

Читайте також: "Бути депутатом – це відповідальність, а не просто красивий значок": кандидати від "Слуги народу" дали важливі зобов'язання

Не обійшлося і без того, що присутні запитали про "старі" обличчя у партії, на що Дмитро Разумков відповів, що "всім потрібно давати другий шанс, адже людина схильна до помилок і треба допомагати їй знайти правильне рішення". Проте, керівництво партії постійно "фільтрує" членів політсили і шукає рішення у складних ситуаціях.

Так, у невимушеній обстановці і пролетіла зустріч із керівником новоствореної політичної партії. Присутні не хотіли відпускати Дмитра Разумкова, не сфотографувавшись із ним, що молодий політик і зробив, а дехто навіть встигав засипати чоловіка запитаннями уже на виході із залу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook