У Луцьку відремонтують двори в округах, які не мають закріплених депутатів. Сума коштів, які планують виділити – 100 тисяч гривень на кожен округ.

Читайте також: На Волині розпочали будівництво нової дороги

Про це йшлося 16 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, голова комісії Андрій Козюра зазначив, що заявки, які надійшли від жителів, перевищують допустимий ліміт коштів. "Для того, щоб бути об’єктивними, потрібно детально вивчити заявки, які були подані і по яких є кошторисна документація. Є майданчики в досить непоганому стані, а люди просять ще виділити 60 тисяч гривень. Є пропозиція об’їхати всі двори, у яких ліміт перевищує 100 тисяч гривень", − зазначив Андрій Козюра.

!Для одного гойдалка і пісочниця − відсутність дитячого майданчика, а для когось це мегаоблаштована територія", − наголосив Андрій Козюра і додав, що важливо правильно розподілити кошти між округами.

Депутат Сергій Балицький зазначив, що доцільніше було б визначитися із комплексним підходом до облаштування прибудинкових територій. "Треба облаштовувати по одному двору, щоб територія мала вигляд, а не тут трохи поставити, там і ще десь. Ми повинні серйозно поставитись до цього питання", − зазначив депутат.

Читайте також: У Луцьку перейменують 19 вулиць: перелік

Під час засідання комісії вирішили, що тільки після ознайомлення і об’їзду округів можна буде визначити раціонально чи не раціонально буде витрачатися міський ресурс.

Виїзди вирішили розпочати 17 жовтня з 9.00.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter