Депутати Луцької міської ради розглядають низку змін до бюджету міста на 2018 рік.

Читайте також: На що підуть кошти, які нардеп лобіювала для свого округу на Волині

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 червня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Як повідомила заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська, у рамках змін до міського бюджету пропонують здійснити перерозподіл видатків та вільних залишків бюджету у сумі понад 40 мільйонів гривень. Зокрема, 32,672 мільйона пропонують розподілити у бюджеті розвитку. Додатково пропонують розподілити кошти депутатського фонду.

Надійшла субвенція з державного бюджету у сумі 4,855 мільйона гривень на закупівлю дев’яти квартир учасникам АТО.

На 1,497 мільйона збільшують видатки на реконструкцію приміщення під філію ЦНАПу, ці кошти зняли з закупівлі тролейбусів для ЛПЕ. Своєю чергою, для ЛПЕ спрямують три мільйони гривень з вільних залишків на купівлю тролейбусів.

Читайте також: У Луцьку четверо учасників бойових дій придбають квартири на умовах співфінансування

Додатково виділять кошти на капремонт даху ДНЗ №16 у сумі 520 тисяч гривень, 380 тисяч спрямують на закупівлю контейнерів для роздільного збору сміття для 41 закладу дошкільної освіти міста, 200 тисяч – на ремонт фасаду Будинку вчителя.

На капітальний ремонт прибудинкових територій спрямують додатково 4,5 мільйона гривень, на капремонт доріг з додаткових коштів виділять 12 мільйонів, ще 4 мільйони знімуть з ремонту мосту на вулиці Ковельській, таким чином, на капремонт доріг спрямують загалом 16 мільйонів.

Для міської клінічної лікарні виділять 200 тисяч гривень на ремонт балконів та 980 тисяч на ремонт ліфтів, 900 тисяч спрямують на ремонт першого поверху жіночої консультації пологового будинку.

300 тисяч виділять на реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення у Центральному парку культури та відпочинку. 3,3 мільйона спрямують на реконструкцію приміщення амбулаторії на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе.

Як співфінансування по проекту НЕФКО з енергоефективності громадських будівель виділять 32 мільйони гривень. Зі слів посадовця, для отримання першого траншу потрібно передбачити співфінансування у повному обсязі.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter