Учора, 8 грудня, ввечері близько 23 години в Луцьку за місцем проживання виявили мертвим 19-річного чоловіка. Цього ж вечора його брата однолітка в непритомному стані госпіталізували у відділення детоксикації Луцької міської клінічної лікарні.

Читайте також: У селі на Волині п'яний водій збив пішохода

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо, на тілі померлого молодого чоловіка ознак насильницької смерті не виявили, повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

З метою остаточного встановлення часу та причин смерті проводиться судово-медична експертиза. Поліцейські встановили коло осіб з яким перед смертю спілкувався молодий чоловік та опитали їх.

За фактом смерті молодого чоловіка слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство.

Читайте також: На Волині у пожежі загинув чоловік, жінка − у лікарні

Нагадаємо, у Луцьку після вживання наркотичних речовин помер молодий хлопець, інший – в реанімації.

Юнакам було всього по 19 років. Вони мешкали в районі Гнідавського заводу у Луцьку.

Як стало відомо, компанія із 4 осіб вчора ввечері, 8 грудня вживала невідому речовину, як зазначає джерело – спайс. Після того хлопці розійшлися по домівках. І уже на ранок один із юнаків не прийшов до тями.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook