За минулу добу 4 травня у Нововолинську методом ПЛР підтверджено два  нові випадки коронавірусної хвороби, а одужало 8 людей. Про це інформує Нововолинська міськрада. 

Читайте також: Де на Волині зафіксували нові випадки інфікування COVID-19

Станом на 10-ту годину 4 травня у Нововолинську зареєстровано 49 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Шістнадцять людей одужали, з них один медпрацівник перебуває на реабілітації. Два випадки – летальні. Таким чином, зараз хворіє 31 мешканець Нововолинська.

Серед усіх хворих на коронавірус пацієнтів  нашого міста 11 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ ,  троє людей перебувають у реанімації, з них один – на апараті ШВЛ, а  ще 13 отримують лікування амбулаторно. Четверо хворих з  Нововолинська лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську  взято 428 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19  методом ПЛР,  в тому числі  за минулу добу – 7. За увесь період зроблено 139 швидких тестів.

Читайте також: На Волині кількість інфікованих COVID-19 продовжує зростати, – РНБО

Зазначимо, що згідно з інформацією Волинської ОДА, станом на 10.00 4 травня зареєстровано один випадок у міста Нововолинськ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook