За минулу добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджений один новий випадок коронавірусної хвороби. Про це інформує сайт міськради.

Читайте також: Хворі приховували причину виклику: на Волині медики "швидкої" захворіли COVID-19

Станом на 10.00 годину 6 травня у Нововолинську зареєстровано 50 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Двадцять людей одужали.   

Як ми вже повідомляли, учора  в обласній лікарні помер 66-літній мешканець Нововолинська, який був уражений коронавірусною інфекцією. Чоловік мав супутні захворювання, зокрема, серцево-судинної та ендокринної  системи, органів дихання, професійні захворювання. Таким чином, маємо вже три летальні випадки.

Серед усіх хворих на коронавірус міста 8 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ,  четверо людей перебувають у реанімації, а ще 12 отримують лікування амбулаторно. Троє нововолинців лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську  взято 478 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі  за минулу добу – 35. За увесь період зроблено 142 швидкі тести.

Читайте також: Коронавірус не відступає: у яких районах Волині за добу зафіксували нові випадки інфікування COVID-19

Нагадаємо, що станом на 10.00 год. 6 травня в області зареєстровано 359 випадків COVID-19, які підтверджено методом ПЛР. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook