У відомому луцькому супермаркеті "Наш край" ігнорують своїх покупців у проханні встановлення контрольних ваг для зважування продуктів, повідомляють "Волинські новини".

Читайте також: Супермаркети до 500% "накручують" ціни на продуктах харчування

Луцький блогер-ревізор Mike Verpuchinskiy вирішив навчити керівництво супермаркету поважати права своїх клієнтів, про що й розповів у своєму ролику на YouTube.

Як відомо Mike уже не вперше ревізує вступає в дискусії з керівниками закладів аби відстояти права покупців. Так, торік він уже добився того, щоб гіпермаркет "Там-там" не закривав строки придатності на продуктах харчування. Також, домігся аби в супермаркеті "Салют" повністю запрали партію горіхів кеш'ю із яйцями комах.

Цього разу погляд блогера зупинився на проблемах "Нашого краю".

"Після публікації моїх роликів про "Там Там" і "Салют" до мене звернулася людина, яка повідомила, що зробила запис у книзі відгуків, аби встановили контрольну вагу у відділ із сипучими товарами, але їй не відповіли. Тому я спробував дізнатися, чому магазин порушує права покупців. Мене зустріла керуючий Оксана Андріївна й одразу почала наполягати, щоб її не знімали на відео. Спочатку вона обманула, що відповіла на скаргу в усній формі, а потім відповіла, що вагу не можуть встановити, бо немає розетки", – розповідає Mike.

Проте хлопець вважає, що розетка – це лише відмазка. Адже у продажу є електронні ваги, які без підзарядки можуть працювати 2 тижні.

"На сьогоднішній день найефективнішим інструментом впливу на виконання законів України є відеозйомка та публікація матеріалу", – підсумував лучанин.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter