У Волинській області від завтра поліція почне виписувати адміністративні протоколи порушникам карантину. Протоколи будуть складати на особливо злісних порушників.

Читайте також: Транспортний колапс у Луцьку: повідомили, яка кількість маршруток не виїхала в рейси

Про це РБК-Україна розповіли у Головному управлінні поліції Волинської області.

У відомстві зазначили, що з 1 серпня поліція продовжує проводити профілактичну роботу, як серед людей, так і серед суб’єктів господарювання та перевізників. При цьому на сьогодні правоохоронці не складають ніяких адміністративних протоколів, оскільки розуміють усю складність ситуації.

"Ми розуміємо... те, що люди проти, але ми маємо розуміти, що є рішення центрального органу, воно чинне і, звичайно, ми маємо здійснювати контроль за його дотриманням... Надалі ми будемо складати протоколи на особливо злісних порушників, які не виконують законні вимоги та які ігноруватимуть санітарно-гігієнічні вимоги", – розповіли у поліції.

Читайте також: "Укрзалізниця" скасовує зупинки низки поїздів у Луцьку та Тернополі (деталі)

У департаменті комунікацій додали, що з завтрашнього дня поліція буде складати адміністративні протоколи на порушників карантинного режиму.

Підкреслимо, Луцьк Волинської області віднесений до червоної зони карантину. Натомість міська влада вирішила не вводити знову жорсткий карантин в місті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook