У Луцьку стався неприємний інцидент, під час якого юнак обікрав свого найкращого друга прямо у нього на день народженні.

Читайте також: У Луцьку злодії щодня "обчищають" автомобілі містян

Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Повідомляється, що подія трапилася в ніч із суботи на неділю 9 грудня. Компанія молодих людей святкувала день народження свого друга в одному із закладів Луцька. Під час святкування якого, в іменинника зникла велика сума грошей із гаманця, які йому подарували друзі.

На камерах відеоспостереження, які надала адміністрація закладу видно, що під час того, як компанія відійшла від столу, до кімнати повернувся один із гостей та поцупив з гаманця іменинника 6000 гривень. Коли юнак, якого обікрав, до слова, найкращий друг, подивившись камери відеоспостереження, висунув йому звинувачення, злодій "вигороджував" себе як міг та не признавав свою вину. Зрештою, молодик почав частинами віддавати привласнені гроші та обманювати, ніби-то він частину з них знайшов в туалеті, а частину – під верхнім одягом іменинника, куди він вміло їх і підклав.

Після того як відеоспостереження показало, хто ж насправді поцупив гроші, юнак повністю віддав всю суму, яку вкрав у свого друга.

Читайте також: На Волині злодії винесли з будинку золота на 15 тисяч гривень

Момент крадіжки починається із 35 секунди.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter