Пов’язаний із Петром Порошенком Telegram-канал "Європейське майбутнє України" ввечері 10 квітня опублікував у себе змонтоване відео, на якому кандидата Володимира Зеленського збиває фура.

Читайте також: Команда Порошенка тисне на церкви, аби ті агітували прихожан голосувати за нього на виборах (відео)

Наприкінці відео з'являється так звана доріжка із білої речовини, схожої на кокаїн, а також напис "у кожного своя дорога". Натяки на наркотичну залежність Зеленського є одним із трьох стратегічних кроків штабу Порошенка для заохочення українських виборців проголосувати за себе та перемоги у другому турі, пише ТСН.

Нещодавно президент записав відеозвернення, під час якого закликав своїх прихильників приєднуватися до проекту "Європейське майбутнє України" та опублікував посилання на веб-сторінку. Після реєстрації на цьому сайті, де користувач вказував номер мобільного телефону, йому приходило повідомлення із посиланням на канали у Telegram та Viber проекту "Європейське майбутнє України".

На публікацію змонтованого відео вже відреагували у команді Зеленського, рекомендувавши своєму кандидатові посилити власну охорону.

"Відео змонтоване на основі останнього рекламного ролика, який вийшов вранці цього ж дня. Не зрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або може він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після... Зрозуміло одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону", − йдеться у повідомленні на офіційному Telegram-каналі.

Читайте також: "У Путіна згоди не питали": Порошенко свідомо порушив закон, зображуючи на агітаційних білбордах обличчя агресора (фото)

Водночас, користувачі у соцмережах публікують також і відео, на якому змонтований ролик про "збиття фурою Зеленського" з’являвся як реклама перед переглядом фільмів або серіалів на відповідних сайтах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook