Сергій Шахов – перший нардеп, у якого виявили коронавірус. Нині він вже одужав та поділився своїми міркуваннями і відвертощами у переписці з телеграмним пранкером Джокером. Той представився йому міністром МОЗ Максимом Степановим.

Читайте також: Коронавірус поширюється: у ще одному монастирі МП виявили спалах COVID-19

Як написав Джокер у своєму телеграм-каналі, Шахов хотів поспілкуватися із міністром, але соромився йому сам написати. Тому пранкер "проявив ініціативу і написав першим", пише 24 канал.

Про Куршевель

Шахов зізнався Джокеру, що "якась активація" коронавірусу відбулася саме на цьому елітному курорті. До слова, саме після приїзду з Франції, Шахов пішов до приватної лабораторії та отримав там позитивний тест на коронавірус. Про скандал із лабораторією, яка не повідомила результати тестувань офіційним органам України –СБУ провела обшук у лабораторії Пальчевського Eurolab.

Те, що він був на курорті, Шахов підтверджував і раніше, абсолютно не цураючись. Однак, раніше хворобу він все ж пов'язував із перебуванням в Україні.

Так, за його словами, симптоми коронавірусу наприкінці січня мали його діти, а також бабуся. Каже: що тоді ще навіть тестів в Україні не було, аби визначити, чи це все ж був коронавірус.

Читайте також: Коронавірус у повітрі: Комаровський сказав, як не заразитися

Про коронавірус у Раді

Сергій Шахов припустив, що на коронавірус у Раді перехворіла вже половина депутатів. У переписці засвітив і імена деяких колег, що мали недугу: Дмитро Лубінець, Олег Волошин, Микола Бабенко.

Нардеп у переписці також зізнався, що зустрічався з великою кількістю людей, однак захворіли лише троє. Джокер сатирично висловився, що потрібно було більше спілкуватися зі "Слугами народу".

Про участь у тестуваннях

Наостанок Шахов висловився, що хотів би взяти участь у тестуваннях "задля порятунку країни". Експеримент полягає в дослідженнях крові тих пацієнтів, які вже побороли коронавірус. Про нього, за словами Шахова, знає лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська.

Джокер попросив знайти ще добровольців для участі у дослідженнях. Наступного дня Шахов повідомив, що на це згодні нардеп Сергій Вельможний із сином. Вони вже також одужали від COVID-19, а перед тим перебували в Олександрівській лікарні Києва.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook