На Горохівщині протягом останньої доби коронавірус виявили у сімох людей.

Читайте також: У селі на Волині вся сім'я захворіла на коронавірус

Усі вони – медики. Про це повідомив головний лікар Горохівської центральної районної лікарні Валерій Коба, пише Район.Горохів.

Усього медпрацівникам зробили 18 тестів ПЛР. З них, як вже відомо, 7 позитивних, а також прийшло чотири негативні результати. У райлікарні очікують решту результатів з Києва.

"Інфіковано сім медичних працівників. Четверо з них з Горохова, решта – з Мар’янівки та Вільхівки. Наші медики перейшли на самоізоляцію. З Берестечківської зони госпіталізовано вчора двох людей у Луцьку обласну інфекційну лікарню", – повідомив головний медик Горохівської ЦРЛ.

Читайте також: Повідомили, де на Волині зафіксували нові випадки інфікування коронавірусом

За словами Валерія Коби, зараз десять людей, серед яких двоє діток, знаходяться на лікуванні в інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ. У шістьох пацієнтів – пневмонія.

У той же час голова Пустомитівської сільської ради Ярослав Зеленський повідомляє у Facebook, що у районі є ще шість підозр на коронавірус і просить дотримуватися карантинних заходів. 

"У зв'язку з виявленням захворювання коронавірусом у Горохівському районі (Горохів – 3, Мар'янівка – 1, Старостав – 1, Угів – 1, Вільхівка – 1, під підозрою ще 6 осіб), прохання до всіх СУВОРО ОБМЕЖИТИ перебування без потреби у громадських місцях, на вулицях та магазинах. Пересування лише при нагальній потребі і в засобах індивідуального захисту!" – йдеться в дописі.

Нагадаємо, Станом на 10.00 12 квітня 2020 року на Волині зареєстровано 71 підтверджений випадок COVID-19.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook