У Ратнівському районі продовжує зростати кількість інфікованих коронавірусом, зокрема, за останню добу виявили чотири нових випадки коронавірусу. Про це повідомила під час брифінгу у Волинській ОДА 19 червня.

Читайте також: У Луцьку померли двоє чоловіків інфікованих коронавірусом

Упродовж останньої доби у районі зареєстровано 4 нових випадки коронавірусної інфекції. Захворіли два працівники поліції, працівник ТОВ "Спільний ліс", відділу прикордонної служби "Тур", працівник сільради села Велемче та троє діток.

На даний час опрацьовуються усі особи, які контактували з хворими та визначається коло осіб, яким буде відібрано біоматеріал для ПЛР на підозру на COVID-19.

Загалом, як повідомили на брифінгу, станом на 19 червня COVID-19 зареєстровано у 43 жителів Ратнівщини, яким підтверджено лабораторно методом ПЛР.

Читайте також: На Волині – спалах коронавірусу серед вірян УПЦ МП: храми закривають на карантин

Як зазначаться на сайті Ратнівської РДА за весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена: с. Річиця – 19 випадків, с. Піски-Річицькі – 1 випадок, с. Якушів – 2 випадки, с. Шменьки – 1 випадок, с. Млинове – 1 випадок, с. Язавні – 1 випадок, с. Підгір’я – 1 випадок, с.Жиричі – 1 випадок, с. Датинь – 2, с. Замшани – 8, с. Видраниця – 2, смт. Ратне – 1, с. Велимче – 2, смт. Заболоття – 1, с. Вужиськ – 1 випадок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook