У заслуженого артиста естрадного мистецтва України, відомого волинського співака, шоумена, арт-менеджера, композитора-виконавця, керівника вокальної студії та гурту "Шанс-Music" Сергія Скулинця помер тато Віктор Петрович.

Читайте також: Помер відомий волинський отоларинголог, заслужений лікар України (фото)

Про це написав Сергій Скулинець на своїй сторінці у Facebooк.

"Любий мій татко!!!Рано Ти пішов від нас, це непоправна втрата для нашої родини. Ти був працьовитим, Людиною величезної душі, безсумнівної честі, сумління та чистої гордості, Людиною життя. Світ став порожнім без Тебе. Ми Тебе ніколи не забудемо. Низько схиляємо голови над Твоєю могилою. Вічного життя Тобі у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.Твої Сергій Таня Рома Влад....ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...", − пише артист.

Читайте також: На Волині попрощались зі священиком, котрий загинув у страшній автотрощі (відео)

Слова співчуття висловлюють друзі та знайомі у соціальній мережі:

Наталія Шеремета: "Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті батька Віктора Петровича Скулинця. Дорогий Сергію,я поділяю Вашу гірку втрату і висловлюю слова підтримки Вам та Вашим рідним! Нехай милосердний Господь упокоїть Його душу у своїх небесних оселях там, де спочивають праведні. Світла пам’ять Вашому батькові!"

‎Svitlana Yashchuk‎
: "Дорогий Сергій і уся Ваша родина! Прийміть найщиріші співчуття з приводу такої тяжкої втрати, смерті батька! Я поділяю Ваше горе і сумую разом з Вами! Нехай Господь упокоїть його душу! Світла пам'ять Вашому батькові!"

Віра Коваль
: "Сергію Вікторовичу. Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті батька і дідуся Віктора Петровича Скулинця. Світла пам'ять Вашому батькові!"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook