Будівництво нового корпусу Луківської ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей Турійського району на фінішній прямій. Навчальний корпус збудований, будівельники завершують зовнішні оздоблювальні роботи, триває монтаж шкільних меблів та сантехніки.

Читайте також: У межах класу або просто неба: МОН пропонує школам провести свято першого дзвінка по-новому

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА

За дорученням голови облдержадміністрації 13 серпня з ходом будівельних робіт ознайомився помічник голови ОДА Сергій Бизов.

Будівництво нового корпусу Луківського навчального закладу здійснюється в рамках програми Президента України "Велике будівництво". Загальна кошторисна вартість будівництва становить понад 27 мільйонів гривень.

Новий корпус розпочали будувати ще у 2018 році. Цьогоріч, завдяки "великому будівництву", його відкриють для луківських школярів.

За словами керівника підрядної організації ТОВ "Луцьккомунбуд" Ігоря Швеця, уже з 1 вересня новий корпус навчального закладу буде відкрито для школярів.

"Також за сприятливих погодних умов до початку навчального року буде облагороджено шкільний двір. Новий корпус повністю підлаштований для інклюзивного навчання. Дотримано ширину дверей 1 метр. На черзі встановлення спеціального ліфта", – розповів Ігор Швець.

"Важливо встигнути до 1 вересня цього року завершити усі роботи та забезпечити дітям нормальний навчальний процес", – зазначив Сергій Бизов, оглянувши будівельні роботи.

Директор комунального опорного закладу "Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей" 1 розповів, що відкриття нового корпусу з нетерпінням чекають і вчителі, і батьки, а особливо діти.

Читайте також: Головна освітянка Волині розповіла, коли та як діти підуть до школи (відео)

Окрім Луківської школи Турійського району, до першого вересня в області будуть здані в експлуатацію дитячі садочки у селі Дачне Ківерцівського району та селі Крупа Луцького району.

1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook