У селі неподалік Луцька священик УПЦ МП проводить святкове богослужіння.

Читайте також: Настоятель храму УПЦ МП на Волині відмовився йти на "ланцюг єднання" біля Луцька

Про це інформаційному ресурсу "Під Прицілом" повідомили місцеві мешканці.

У селі Княгининок Луцького району у храмі Різдва Богородиці УПЦ МП, сьогодні, 7 квітня, у свято Благовіщення проводиться святкова служба. Не зважаючи на всеукраїнський карантин та пандемію коронавірусу, прихожани прийшли на службу до церкви.

Як зазначили місцеві мешканці, служба проходить з обманом, тобто, прихожани храму Різдва Богородиці УПЦ МП поховали свої автівки поблизу будинків інших жителів.

Також, як повідомили "Під Прицілом", жодного відвідувача на вулиці нема, тобто усі прихожани знаходяться у церкві, а це означає, що про дистанцію між людьми півтора метри й мова не йде. Храм може стати місцем зараження парафіян коронавірусом.

Читайте також: Екснастоятель храму на Волині у лікарні у важкому стані через COVID-19 − ЗМІ

Нагадаємо, у Києво-Печерській лаврі 4 квітня провели тестування на коронавірусну інфекцію. Серед інших здав лабораторні тести настоятель лаври митрополит Павло. 6 квітня стало відомо, що екснастоятель храму в Низкиничах, а нині намісник Києво-Печерської лаври, у важкому стані у лікарні через коронавірус.

Варто зазначити, що священники УПЦ (МП) активно "боролися" з поширенням COVID-19 в Україні, та окроплювали свяченою водою місцевості, а також влаштували "повітряну хресну ходу".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook