Колишній чоловік співачки Анни Сєдокової подав на неї до суду і хоче позбавити батьківських прав над їхньою спільною дитиною.

Читайте також: Анна Седокова захопила шанувальників напівоголеним тілом

Про це вона розповіла порталу Woman’s Day.

Як відомо, у Сєдокової троє дітей. Син Гектор з’явився на світ у квітні 2017 року. Батько хлопчика – бізнесмен Артем Комаров, з яким співачка не перебувала в офіційному шлюбі і розлучилася незабаром після народження дитини.

Старшу доньку Аліну артистка народила в 2004 році від капітана київського футбольного клубу Динамо Валентина Белькевича. Спортсмен помер в 2014 році.

А молодша дочка Моніка народилася у шлюбі з американським бізнесменом Максимом Чернявським у 2011 році, над якою він хоче забрати опіку.

Зараз Моніка знаходиться в США.

За словами Сєдокової, зі своєю дитиною вона тепер бачиться тільки в присутності представників місцевих американських правоохоронних органів.

Колишній чоловік має намір позбавити співачку батьківських прав і назавжди залишити дитину в США.

Читайте також: Відома українська артистка влаштувалася ведучою на каналі Росії

"Ось уже вісім місяців у мене немає можливості нормально з нею спілкуватися, просто бути поруч. Її батько, людина, якій я довіряла, пішов проти мене війною. Максим вирішив позбавити мене материнських прав, і я абсолютно не розумію, за що. Я жодного разу не забороняла йому бачитися з дочкою, брати її. Максим і його бабуся відвезли Моніку в Америку і звернулися до суду", – розповіла співачка.

Сєдокова також розповіла, що головним свідком проти неї виступила бабуся колишнього чоловіка, яка переконана, що мати може назовсім забрати дитину. Моніка є громадянкою США.

"Сказали, що я небезпечна для дитини, можу відвезти її в Росію, і так як між нашою країною та Америкою не укладено пакт про Гаазьку конвенцію, є ризик для Моніки як для громадянки Америки, що я її не віддам. На мене обрушилася система, найдорожчі адвокати. Тепер я можу зустрічатися з дитиною, йти з нею в кіно виключно в присутності наглядача, повинна говорити з донькою виключно англійською, а Моніка її погано знає, не розуміє, чому мама так поводиться, чому ми не разом, а я не хочу їй цього пояснювати", – підсумувала Сєдокова.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter