У "Слузі народу" підготували перший варіант коаліційної угоди – theБабель
Партія "Слуга народу" розглядає можливість обʼєднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту в одне відомство.

Читайте також: У "Слузі народу" підготували перший варіант коаліційної угоди: деталі

Про це виданню theБабель розповів кандидат в нардепи від партії, генеральний директор "1+1" Олександр Ткаченко.

Кандидат у нардепи наголосив, що остаточно з позицією щодо цього питання ще не визначилися і дискусія серед партійців досі триває. 

"Зараз триває дискусія про це об’єднання. Нас надихає досвід Сингапуру, Великої Британії та Франції", – сказав він і додав, що ця дискусія ще триває в середині команди. На запитання, чи обговорювали це питання з прем’єром, Ткаченко назвав це "питанням політичного рішення на рівні коаліції". "Але ми будемо ініціювати цю дискусію", – зазначив він.

Крім того, у партії "Слуга народу" розглядають можливість ліквідації Міністерства аграрної політики та продовольства як окремого відомства та долучення його до структури Міністерства економічного розвитку й торгівлі, а також Мінінформполітики.

Читайте також: Президент Зеленський розповів, що його найбільше вразило в українській політиці (відео)

На запитання про те, чи бачить Ткаченко себе головою такого обʼєднаного міністерства, він відповів: "Ні, але я знаю хороших людей". Він також сказав, що поки не думає про посади.

Щодо того, хто замінить Ткаченка на посаді гендиректора "1+1", він сказав, що "треба трохи почекати, і всі все дізнаються". 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook