15 липня о 13:16 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської соломи у селі Смоляри-Світязькі Шацької селищної громади Ковельського району, повідомили у ДСНС Волині.

Читайте також: У Луцьку «горить» залізничний вокзал (відео)

О 13:55 пожежу локалізували, 14:30 – ліквідували рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацька ГУ ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони с. Грабове.

Імовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 16:57 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на полігоні захороненних твердих побутових відходів на площі 0,4 га на території  Камінь-Каширської міської громади.   

Горіння ліквідували рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширського ГУ ДСНС України у Волинській області.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 23:13 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що в смт Стара Вижівка Ковельського району.

О 23:37 пожежу локалізовано,  23:55 - ліквідовано рятувальниками 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка ГУ ДСНС України у Волинській області. Через сильне задимлення працівники ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі.

Під час гасіння пожежі виявлено тіло громадянина Віктора П., 1983 р.н.

Ймовірна причина  виникнення пожежі - підпал гр. Віктором П.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook