У Луцьку в ТРЦ "ПортCity" неповнолітній студент НУХТ завдав жінці 2 удари кулаком в обличчя.

Читайте також: Волинянина, який битою проломив голову знайомому після дискотеки, взяли під варту

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 17 травня, пердедає Інформаційне Агенство Волинські Новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 23 жовтня 2017 року неповнолітній обвинувачений, знаходячись у приміщенні ТРЦ "ПортСіт", що на вулиці Сухомлинського, 1 в Луцьку, під час конфлікту, який раптово виник з потерпілою, умисно наніс їй два удари кулаком лівої руки в обличчя, чим спричинив тілесне ушкодження у вигляді поверхневої ранки слизової оболонки верхньої губи, яке згідно висновку судово-медичного експерта, за ступенем тяжкості відносять до категорії легких тілесних ушкоджень.

Читайте також: Гучний секс в гуртожитку спричинив жорстоку різанину у Дніпрі (фото.відео)

Обвинувачений, який навчається на 2-му курсі НУХТ та має інвалідність дитинства, визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 гривень, однак на підставі ст.105 КК України звільнив його від призначеного покарання, застосувавши до нього примусові заходи виховного характеру у виді передачі його під нагляд батька до досягнення повноліття.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter