У Туреччині виникли проблеми з доступом до соціальних мереж Twitter, Facebook, İnstagram, Youtube, що спостерігаються після повідомлення про ескалацію ситуації в сирійській провінції Ідліб. Про це пише Укрінформ.

Читайте також: Безробітні на власну справу можуть отримати 90 тисяч гривень від держави

Обмеження доступу до соціальних мереж спостерігається приблизно з 11 вечора 27 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Турецькі ЗМІ пов’язують обмеження доступу до соціальних мереж серйозною ескалацією ситуації в Ідлібі. На разі офіційних повідомлень про блокування соціальних мереж не надходило.

Видання Haber Turk повідомляє про те, що проблеми доступу до соціальних мереж могли виникнути в результаті значного напливу та зростання активності користувачів у зв’язку із загостренням ситуації в Сирії.

Читайте також: Як коронавірус наближається до України: опубліковано карту заражених країн

За даними видання, складність у доступі до соціальних мереж мають зокрема ті користувачі соціальних мереж, які користуються послугами Türk Telekom.

"Шановні клієнти, можуть виникнути перебої в доступі до соціальних медіа, таких як Facebook, Twitter та Instagram", – цитує видання звернення компанії до клієнтів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook