Скандальний білборд Петра Порошенка, на якому навпроти нього зображений президент Росії Володимир Путін, не простояв в Україні і тижня. Через шквал критики і порушення 2 статей законів про рекламу та вибори, штаб Гаранта вирішив змінити дизайн агітпродукції. Тепер замість лідера РФ розташований напис "21 квітня вирішальний вибір". Петро Порошенко залишився ліворуч на білборді.

Читайте також: Порошенко залучив Путіна до боротьби проти Зеленського, порушивши закон: історія скандального білборда

Мабуть, політтехнологам та рекламістам було лінь креативити і вони вирішили залишити все по-старому, але без Путіна. Після редизайну білборд став цілком безідейним і не привертає уваги.

Було

Стало

У мережі активно обговорюють зникнення Путіна з рекламних площ Порошенка і навіть зробили серію фотожаб.

Читайте також: У Порошенка опублікували відео, на якому Зеленського збиває вантажівка (відео)

"Найвідданіші прихильники Порошенка останні два дні дуже жорстко відстоювали думку, що борди з Путіним – це своєчасна, розумна і корисна ідея. Його штаб вранці 10 квітня навіть провів пресуху на тему "Чому ми не дебіли, як деякі тут подумали". Загалом, серйозно встали на захист рекламної кампанії з путінської фізіономією. А тут – бац! Концепція змінилася. І мені знову цікаво вислухати їх версію", – написав Іван Яковина.

"Що ж ти, фраєр, здав назад?" – іронічно запитують у групі "Харьков 1654".

"Путін зник. І залишилися на банерах Одне і Друге. Обвисле. Опливше. Друге підборіддя. Царьок став шарпеєм. Мені дуже подобається ця реклама. Я завжди говорила, що в тилу орудує партизанська група перукарів, кравчинь і піарників", – прокоментувала новий борд юрист, екс-міністр юстиції Олена Лукаш.

"У Вас Путін відклеївся", – жартома перефразовує культову фразу з фільму "Діамантова рука" Михайло Добкін.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook