17 листопада після відвідування закладу "George’s Club", що знаходиться в розважальному центрі "Промінь" у Луцьку, до інфекційної лікарні потрапило 10 осіб з діагнозом – гостра кишкова інфекція.

Про це виданню "Під прицілом" повідомила одна з потерпілих.

Читайте також: Стало відомо про стан маленького хлопчика з Волині, батьки якого отруїлись невідомою речовиною (фото)

Жінка зазначає, що після відвідування закладу "George’s Club", через погане самопочуття, вона з дитиною змушена була звернутися до медиків. Також вона каже, що в закладі вони їли суші без риби та пили молочний коктейль.

У Волинській обласній інфекційній лікарні інформацію про масове звернення людей після відвідування цього закладу підтвердили та зазначили, що у всіх госпіталізованих є підозра на сальмонельоз.

Лікар-епідеміолог Волинського обласного лабораторного центру Валентина Новачевська зазначила, що вони також отримали інформацію про отруєння в розважальному закладі міста.

"Вчора нам надійшло повідомлення про те, що до інфекційної лікарні звернулися 6 осіб з кишковою інфекцією. Їх госпіталізували. Всі вони були відвідувачами закладу "George’s Club". Наші працівники виїхали на місце з лабораторією, провели обстеження, відібрали проби харчових продуктів та взяли змиви на умовно патогенну флору. На сьогодні матеріали знаходяться в роботі", – повідомила лікар.

Читайте також: На Волині ціла сім'я потрапила до лікарні через небезпечну інфекцію

Також  Валентина Новачевська зазначила, що спеціалісти рекомендували власникам тимчасово закрити заклад.

Тим часом, у закладі прокоментували ситуацію про отруєння.

"18 листопада "George’s Club" було перевірено представниками управління Держпродспоживслужби та санітарно-епідемологічної служби міста Луцька. Приводом для візиту стала інформація про госпіталізацію чотирьох осіб до інфекційної лікарні.

Зі слів постраждалих, 16 листопада вони відпочивали у різних закладах, а о 22:00 прийшли в "George`s Club". Гості перебували в залі для гри в боулінг до 01:00. Протягом вечора компанія з 22 молодих людей смакували вином, піцою й салатами, грали в боулінг.

18 листопада "George’s Club" відвідали представники обох служб для перевірки закладу. Протягом кількох годин кваліфіковані працівники брали продукти, змиви на дослідження згідно вимог діючого законодавства. Також працівники закладу, що мають відношення до приготування їжі, були направлені на аналізи до лікарні", – прокоментували у закладі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook