У одного з водіїв автобуса, який перевозив евакуйованих з Ухань українців і іноземців в госпіталь “Нові Санжари”, піднялася температура.

Читайте також: Українку з песиком евакуює з Китаю літак ФК "Шахтар"

Тепер всі водії, які брали участь в операції з перевезення людей в лікарню знаходяться на карантині. Про це, в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, – пише "Страна".

За даними глави МВС, у одного водія, внаслідок загострення артриту на коліні, "трошки піднялася температура".

"Слава Богу, загострення артриту на коліні, і температура трималася підвищена протягом однієї години", – розповів Аваков.

Водія, разом з евакуйованими з Ухань громадянами України та інших країн, помістили в карантин. Міністр також зазначив, що всіх в госпіталі "Нові Санжари" будуть ретельно оглядати на предмет захворювань.

Читайте також: "Замовники та організатори понесуть відповідальність": Зеленський щодо провокацій у Нових Санжарах (відео)

"Я звертаю увагу, наскільки ретельно буде огляд за тими, хто там знаходиться. Якщо все добре, то через два тижні ми забудемо цю смуток", – зазначив міністр внутрішніх справ і додав, що весь транспорт, який перевозив евакуйованих, пройшов дезінфекцію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook