У дачному будинку на Волині після пожежі знайшли тіло чоловіка. Про це повідомила речниця ДСНС у Волинській обасті Ірина Варварук.

Читайте також: На підприємстві біля Луцька сталася пожежа (фото)

3 квітня в селі Литовеж Іваничівського району на дачному масиві "Прикордонник" сталася пожежа в житловій кімнаті дачного будиночку. Вогонь знищив 24 метри покрівлі перекриття будівлі, речі домашнього вжитку та пошкодив внутрішнє облицювання стін, – пише ІА "Волинські новини".

На місці пожежі виявили тіло чоловіка, власника дачного будиночка, пенсіонера 1960 року народження, який проживав у Нововолинську. На місце події виїжджали дві пожежних машини. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, 29 березня внаслідок загорання трави на дачному масиві "Гірник", що біля села Грибовиця Іваничівського району, вогонь знищив близько 13 дач.

У період з 30 березня по 5 квітня підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 117 виїздів на гасіння пожеж (з них 65 на гасіння пожеж трав’яного настилу та 8 загорань торфу), 3 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Унаслідок пожеж 1 людина загинула та 1 людина травмована, повідомляють у пресслужбі рятувальників Волині. 1 людину врятували на воді, ще одну – в ДТП.

Читайте також: У Луцьку – пожежа на березі Стиру, вогонь підбирається до будинків (фото/відео)

За тиждень працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 30 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн. Знешкодження проводилося в Турійському, Шацькому, Рожищенському, Локачинському та Луцькому районах.

Загалом в області з початку року саперами ДСНС знищено 180 застарілих вибухонебезпечних предметів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook