Управління культури Волинської обласної державної адміністрації змінили на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Читайте також: На заробітню плату луцьким освітянам немає грошей

Керівника реорганізованого підрозділу представили колективу сьогодні, 19 вересня, про це повідомляється на сторінці у Facebook очільника Волинської ОДА.

Так, відповідно до нової структури обласної державної адміністрації, з червня 2018 року назву управління культури обласної державної адміністрації змінили на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Відбулися зміни і в функціях управління. Зокрема структура тепер повинна координувати, а також контролювати діяльність виконавчих органів влади на місцях в сфері реалізації державної політики з питань релігій та національностей.

Тож, під час розширеного засідання колегії управління культури, з питань релігій та національностей голова облдержадміністрації Олександр Савченко представив керівника модернізованого управління Ольгу Чубару. За інформацією посадовця, до цього вона обіймала посаду начальника управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації.

Читайте також: У Луцьку ухвалили рішення про передачу службових квартир

Ольгу Чубару призначили на посаду 10 вересня 2018 року, за погодженням із Міністерством культури України.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter