У Всесвітній організації охорони здоров’я заявили, що швидкість поширення пандемії коронавірусу у світі зростає, чим більше стає заражених, тим інтенсивніше поширюється недуга. Про це пише ТСН.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус в Україні перевалила за 200

"Там порахували: перші сто тисяч людей захворіли за 67 днів. Другі сто тисяч – за 11. Третя сотня – за чотири дні.  А чотириста тисяч – лише за два. Також у ВООЗ переконані: якщо не вдатися до рішучих дій, померти можуть мільйони людей. Загалом, за останніми даними, на планеті понад півмільйона хворих на коронавірус. Жертв – 24 тисячі. Успішно одужали – більше 120 тисяч", – повідомили у студії "ТСН.Ранок".

Водночас уже зараз, в умовах карантину живе третина світу, близько трьох мільярдів людей. А лідери "Великої двадцятки" – під час першого в історії віртуального саміту домовилися вкласти в світову економіку 5 трильйонів доларів для подолання наслідків пандемії.

Читайте також: Коронавірус на Волині: повідомили інформацію про хворих

Заначимо, що в Україні станом на 27 березня офіційно виявили нову коронавірусну інфекцію у понад 200 осіб. За минулу добу захворіло 62 особи. Тому в цілому в нас уже 218 випадків, з них 5 – летальних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook