Юлія Біньковська з "Топ-моделі по-українськи" поділилася деталями своєї вагітності.

Читайте також: Учасниця популярного реаліті "Топ-модель по-українськи" із Луцька вагітна (фото)

Коли Юлія оголосила про свою вагітність, шанувальники відразу ж почали вгадувати, кого вона чекає: хлопчика або дівчинку. Деякий час тримала інтригу, але нарешті зізналася: її первістком буде хлопчик, пише РБК–Україна.

"Ми чекаємо хлопчика. Втім, стать дитини не має жодного значення – це буде найкраща і найбажаніша дитина в світі! Антон (хлопець Біньковської і батько її майбутньої дитини – ред.), до речі, з упевненістю говорив, що в нас буде пацан. А я була впевнена, що у нас дівчинка, маленька принцеса..." – зізналася випускниця модельного реаліті "Нового каналу".

Читайте також: Популярна українська співачка втретє стала мамою: як назвали малюка (фото)

Малюк з'явиться на світ наприкінці жовтня – цього моменту Довгонога Клео чекає з великим нетерпінням. А поки що готується до пологів і ділиться зворушливими спогадами.

"З Антоном ми познайомилися близько десяти років тому, в університеті – були одногрупниками. Я йому дуже подобалася, він мені теж, але всі п'ять років його соромилася і уникала. Коли ми закінчили університет, він одружився з іншою. Дізнавшись про це, просто не могла повірити! Ось і все, думала я, сама винна – так довго морозилася. І раптом через п'ять років цілковитої тиші мені приходить смс: "Привіт, ти в Україні?" В мене шок, стільки років минуло. Я швидко зайшла до нього на сторінку і зрозуміла, що він розлучився – одразу вирішила не впускати своє. І ось ми вже півтора року разом, чекаємо дитину.", – розповіла дівчина.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook