Учених зацікавило питання, чому жінки стогнуть під час сексу.

Читайте також: Відомий секс-шоп зняв еротичну рекламу з їжею (відео 18+)

Дослідник Університету центрального Ланкаширу Гейл Брюер та вчений з Університету Лідса Колін Хендрі опублікували результати їхнього дослідження про так звану "копуляторну вокалізацію". Простіше кажучи, про стогони. Вчені опитали 71 активну гетеросексуальну жінку віком від 18 до 48 років про те, як і коли вони видають стогони під час сексу, пише Cosmo.

Опитування показало, що далеко не всі жінки стогнуть під час оргазму: 66% учасників опитування відповіли, що вони роблять це, щоб прискорити оргазм партнера, а 87% роблять це, щоб підбадьорити його.

У дослідженні йдеться: "Хоча жіночі оргазми найчастіше зустрічалися під час попередніх ласк, копуляторна вокалізація відбувалася, як правило, до або під час еякуляції чоловіка".

Частина жінок зізналася, що вони стогнуть,щоб розігнати нудьгу, прогнати втому або сигналізувати про біль чи дискомфорт під час сексу.

"В цій галузі не так вже багато досліджень, – зізнається Крістен Марк, сексолог з Університету Індіани, – але нас буквально "бомблять" ідеєю, що жінки стогнуть тільки під час оргазму чи сексуального задоволення. Це мейнстрімна вистава. Так що для жінки, враховуючи стереотип, логічно було б симулювати оргазм таким чином".

На жаль, такий висновок напрошується сам собою. Якщо він переконаний, що коли ти стогнеш, тобі добре і ти вже відчула оргазм, найпростіший спосіб симулювати оргазм – почати стогнати.

Читайте також: Що українці думають про проституцію, "подружній обов'язок" та секс до шлюбу

"Коли ви імітуєте оргазм, ви сигналізуєте партнеру, що він все робить правильно,хоча насправді це не так, – каже секс-просвітитель Петті Брісбен. – Краще використовуйте стогони, щоб підказати партнеру, що вам дійсно подобається, коли вам дійсно добре".

Таким чином, не варто стогнати, коли секс тобі не подобається. Краще мотивувати його діяти так, як тобі подобається, видаючи еротичні звуки у "правильні моменти".

Між іншим, звукове підбадьорювання працює в обох напрямках. Тобто воно збуджує як хлопців, так і дівчат. Голосовий супровід може допомогти тобі налаштуватися на партнера, синхронізуватися з ним і при цьому увійти в ритм з власними відчуттями.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook