Експрезидент Петро Порошенко має спільні політичні інтереси та з метою боротьби із Зеленським, заручається підтримкою нардепів від Опозиційної платформи "За життя" та, зокрема, кума Путіна – Віктора Медведчука.

Читайте також: Медведчук – це спільний проект Порошенка і Путіна, – Гордон

Про це яскраво свідчить опублікована в мережі особиста переписка Петра Порошенка з нардепами. Її опублікував популярний телеграм-канал "Киев ночной", повідомляє Политрада.

Що ми бачимо у переписці?

Порошенко активно координував або й фінансував спецоперацію по звільненню Яременка з посади голови комітету через скандальну переписку з повією.

Порошенко з усіх сил намагається стати головою комітету у зовнішніх справах, бо це має хоч якось його захистити від переслідувань з боку ДБР і правоохоронців.

Петро Порошенко презирливо називає фракцію "Голос" Святослава Вакарчука "піонерами" та натякає на те, що домовляється з ними про деякі голосування.

Порошенко дуже тісно продовжує співпрацювати з Віктором Медведчуком, з яким він координує усі голосування та інші дії в Раді – зокрема, як стає очевидним, і подання на звільнення ексдипломата Яременка. Соратник Порошенка Артур Герасимов за вказівкою експрезидента починає контактувати з нардепом від Опозиційної платформи "За життя" Вадимом Рабіновичем.

Читайте також: Як Порошенко посприяв реваншу "Партії регіонів 2.0" Медведчука

Також стає зрозуміло, що Медведчук із каналами-рупорами Кремля Newsone i ZIK буде дискредитувати комітет з енергетики через втрату мільярдних прибутків від імпорту скрапленого газу. Трапилось це через введення українською владою спецмита на скраплений газ із Росії.

З`ясувалося, що Порошенко планує "співпрацю" із окремими депутатами від "Слуги народу" з метою очолити комітет у зовнішніх справах та дозволити своєму політичному партнеру продовжувати роботу та отримувати мільярдні доходи, за що експрезидент отримуватиме чималі дивіденди.

Із листування політиків стає зрозуміло, що національні інтереси чи турбота про українців для Порошенка і ПЄС – зручна ширма, яку завжди можна посунути, коли треба турбуватися про власну кишеню чи уникнути правової відповідальності. Головне, що сотні тисяч його виборців досі сліпо вірять у його месіанство та усіляко заперечують докази причетності до мародерства і грабунку української армії під час війни з Росією.

Нагадаємо, що за час свого президентства Петро Порошенко активно організовував такий собі "тиловий пул" для Медведчука, який допомагав кремлівському політику вільно пересуватись по ринку скрапленого газу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook