У березні 2021 року житель Донецької області Олексій виграв у лотерею 33 млн гривень. Секретом свого успіху чоловік називає систематичність. 

Читайте також: Пощастило з виграшем: "слуга народу" вніс у декларацію мільйони дивного походження

Про це йдеться на сайті лотереї. 

За спеціальністю переможець лотереї − вчитель історії, проте він працює інженером на виробництві.  Олексій розповів, що він до виграшу активно грав у лотерею понад рік. На місяць він витрачав на лотерейні квитки в середньому 700 гривень. 

За словами чоловіка, для лотереї він підбирає цифри, які означають дні народження його близьких людей. Інколи він комбінує цифри, підбираючи випадкові номери. Саме так йому і вдалось перемогти. Також чоловік переконує, що для виграшу, потрібно систематично грати в лотерею. 

Виграшний квиток Олексій купив, коли був у відрядженні. Про перемогу розказав рідним не одразу. Чоловік зізнається, що це вже не перший виграш в лотерею у його родині. У 1982 році його батько виграв 10 тисяч рублів. 

Читайте також: Мешканець Волині виграв мільйон гривень в "Лото-Забава"

Олексій також розповів, що зараз він планує звільнитись з роботи та поїхати на відпочинок в Домінікану. Також він хоче купити автомобіль та відкрити власний магазин у Канаді чи США.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook