В ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" одіозний одеський письменник Всеволод Непогодін відзначився випадом на адресу так званого начальника "прес-служби народної міліції ДНР" Данила Безсонова, після чого українця вигнали зі студії.

Читайте також: "Вас черв'яки з'їдять, а ми – в рай": скандальний російський пропагандист зганьбився заявою про українців (відео)

Під час відомої своєю брехнею про Україну передачі "60 хвилин" показали пряме включення з окупованого Донецька, де терорист нахабно брехав про обстріл з боку ЗСУ, пише "Обозреватель".

У цей момент Непогодін показав представнику окупантів непристойний жест.

"Ви що робите? Ідіть звідси!" – тут же закричав рупор Кремля Євген Попов.

Однак, навіть залишаючи студію, Непогодін продовжив ображати Безсонова словами і жестами.

"Цей так званий український експерт, Всеволод Непогодін, більш ніколи не з'явиться в нашій програмі", – сказала російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

"Виходимо з того, що це неповага до глядачів російського телебачення і жителів Донбасу", – підкреслила вона, а Попов додав, що у людей можуть бути різні думки, але "так поводитися просто неприпустимо".

Пізніше Скабєєва прокоментувала скандальний інцидент на своєму Telegram-каналі. Вона обізвала українця негідником і запевнила, що таким не місце на її пропагандистській програмі.

Читайте також: "Чувак, сядеш. Це ми тобі обіцяємо": скандальний російський пропагандист побажав Зеленському тюрми та зла Україні (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook