Суд Сполучених Штатів Америки засудив українку, яка знімала порноролики з своєю дворічною донькою та надсилала їх своєму 50-річному бойфренду, до 20 років в'язниці, передає "112 Україна".

Читайте також: Флешка з порно: 56-річний педофіл знімав зґвалтування дітей на відео (відео)

Як розповіли у прокуратурі США, киянка Олена Каліченко, якій на момент злочину було 27 років, знімала порноролики зі своєю дворічною донькою. Відео вона надсилала своєму 50-річному бойфренда зі США, рієлтору Джозефу Валеріо.

"Той щедро платив українці за пікантні ролики. Слідчі з'ясували, що жінка отримала 8 тис. дол. за два десятки коротких кліпів та отримала ще 12 тис. дол. за диск, на якому містилося відверте відео дитини. Цей диск жінка послала бойфренду поштою. Про заборонене відео правоохоронці дізналися, за справу взялося ФБР", – розповів кореспондент.

Читайте також: 23-річний педофіл регулярно ґвалтував сплячу 2-річну похресницю і продавав зняте з нею порно

За його інформацією, Валеріо заарештували майже одразу і засудили до 60 років в'язниці. Щоб затримати Олену, її довелося виманити до США: жінці повідомили про затримання Валеріо, сказали, що в її інтересах прилетіти і свідчити проти чоловіка, а як тільки киянка зійшла з літака в Нью-Йорку, її заарештували.

Зазначається, що суд стосовно українки тривав кілька років, і зараз її ув'язнили на 20 років з подальшою депортацією в Україну.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook