Донецький "Шахтар" передасть матеріальну допомогу українцям, які прибули з Китаю і знаходяться на карантині. Також клуб готовий відправити літак за українкою, яка не змогла повернутися на батьківщину через собаку. Про це повідомив капітан команди Андрій Пятов, передає УНІАН.

Читайте також: Зеленський зателефонував українці, яку не евакуювали з Китаю через собаку

"Хочу від імені всієї команди підтримати тих, хто повернувся з Китаю і знаходиться зараз в Нових Санжарах. Ми говорили з генеральним директором клубу Сергієм Палкіним і вирішили, що готові всі гроші, виручені від продажу квитків на матч з "Бенфікою", спрямувати на забезпечення комфортних побутових умов для тих, хто змушений перебувати ці 14 днів карантину у Нових Санжарах", – заявив голкіпер.

"Історія про українку, яка залишилася в Ухані через собаку? Так, після матчу дізналися. "Бенфіці" вирішальний гол забив Віктор Коваленко – він же з Херсона, як і ця дівчина – Настя Зінченко. Після поєдинку вдалося поспілкуватися з Рінатом Ахметовим. Обговорили гру, і президент виступив з ініціативою відправити клубний літак, щоб забрати Настю та інших українців з Китаю. Домовилися, що якщо в цьому буде потреба, то клуб готовий відправити наш клубний літак за рештою українців в Ухані".

Читайте також: "Щоб ви здохли": мама українки, яка повернулася з Китаю, розповіла про погрози (фото)

"Мене заберуть додому. Я зробила це. Я витримала і пройшла цей нелегкий шлях разом з Мішель і скоро ми будемо вдома. велике спасибі Андрію Пятову за вашу допомогу, доброту і підтримку!" – написала Зінченко в Instagram.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook