У Варшаві 26-річний чоловік ймовірно скочив з вікна багатоповерхового будинку у центрі столиці і впав просто на молодого громадянина України, який сидів у цей час перед будівлею. Перший чоловік загинув на місці. Українця у важкому стані госпіталізували. Наразі потерпілий не опритомнів.

Читайте також: Тіло зниклого волинянина знайшли у лісосмузі в Польщі (фото)

Інцидент трапився у неділю ввечері у самому центрі Варшави, пише Польське радіо.

З 18-го поверху багатоповерхівки по вулиці Свєнтокшиській, перед самим перехрестям із вулицею Маршалковською, випав 26-річний чоловік. Він впав прямо на іншого чоловіка, котрий сидів на лавці поблизу будинку. 26-річний чоловік загинув на місці. Громадянин України, на якого впав загиблий, без свідомості, з важкими травами голови, був доставлений до лікарні. Лікарі борються за його життя.

Поліція з'ясовує усі обставини та причини інциденту. Однак, усе свідчить про те, що йдеться про самогубство. За неофіційною інформацією порталу onet.pl, 26-річний чоловік орендував кімнату у гостелі на одну ніч. Ймовірно він був там сам. Коли поліція зайшла до приміщення, де він перебував, вони побачили відчинене вікно, до якого був приставлений пуф.

Читайте також: Не витримав приниження: українець наклав на себе руки через знущання за кордоном (фото)

Особу 26-річного чоловіка підтвердив його батько. Наразі невідомо, з якого приводу він вирішив позбавити себе життя.

Чоловік, на якого впав загиблий, – це 18-річний громадянин України. За неофіційною інформацією, перед самим падінням із ним на лавці сиділа ще одна особа. Однак за мить до трагедії ця особа пішла з цього місця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook