"Укрпошта" організує доставку для певного асортименту товарів – "не крихке і не важке.

Читайте також: Лучанка скаржиться на підміну тарифів на "Укрпошті"

Про це інформує Retailers.

Сьогодні на маркетплейс Rozetka стала доступна послуга доставки товару на відділення "Укрпошти", про що повідомили на своїх сторінках Facebook delivery helper Rozetka Євген Глазов та глава "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Цього чекали мільйони потенційних покупців. Тепер же у них є можливість (поки по певному колу товарів) замовити доставку Укрпоштою. Це дуже важливий для нас сигнал довіри з боку ринку e-commerce", – написав Смілянський.

"У сільській місцевості проживає близько 13 млн чоловік, які через "Укрпошту" отримають доступ до інтернет-магазину "Розетка", – уточнив він виданню.

Читайте також: У відділеннях Укрпошти можна буде розраховуватися карткою

Як пояснив Глазов, поки мова йде тільки про доставку для певного асортименту. "Основне обмеження – не крихке і не важке", – уточнив він. За його словами, термін доставки в обласні центри "+1 день, районні центри +2 дня, і села + 3-5 днів".

Як зазначається, "Укрпошта" має 11 500 відділень по всій Україні. "80% відділень "Укрпошти" знаходяться в селах і містах з чисельністю населення від 100 до 2000 чоловік. У цих населених пунктах банків немає і не буде, але там проживають 12-14 млн чоловік", – заявляв раніше Смілянський. Так, держоператор планував скоротити кількість відділень у сільській місцевості. Однак, 11 липня цього року Голова держави Петро Порошенко заявив, що вважає неприйнятним такий крок.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter