В "Укрзалізниці" заявляють, що провідниця і начальниця потягу "Ковель-Москва", які на ходу виштовхали з потяга пасажира з електронним квитком, будуть звільнені.

Читайте також: "Укрзалізниця" запускає новий нічний експрес

Про це повідомив заступник директора департаменту пасажирських перевезень в далекому сполученні ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан, пише "Укрінформ".

"На даний час поїзд прибуває в депо, сьогодні одразу ж буде проведена відповідна перевірка даного факту. Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди в нас працювати більше не будуть", – сказав він.

Красноштан також зазначив, що в "Укрзалізниці" просять вибачення у пасажирів за ситуацію, що сталася.

Як раніше повідомлялось, 30 вересня провідниця і начальниця потягу "Ковель-Москва" під час руху виштовхали пасажира. Інцидент стався на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області. Касир не змогла роздрукувати кільком пасажирам квитки, замовлені через Інтернет. У результаті провідниця і начальниця потягу відмовились їх пускати у вагон.

Коли один з пасажирів намагався силоміць потрапити до вагона, ці залізничники виштовхали його з потяга, що почав рухатися.

Читайте також: На Волині загорівся пасажирський потяг (фото)

"Вікна. Новини" на телеканалі "СТБ" довідалися деталі скандалу.

Олег і його кохана Людмила розповіли, що на Хмельниччину приїхали святкувати день народження дівчини, а у неділю пара мала повертатися до Києва.

"Просто не працював пристрій, який друкує білети. Касир намагалася виправити дану ситуацію, вона до когось там телефонувала, вона намагалася якось там його перезагрузити, щось йому там зробити, але це все було марно. На що нам касир сказала: "Я не можу роздрувати вам білети", – згадує Людмила.

"Ми злякалися страшне. Бо було страшно, що вона його пихне так, що людина просто впаде і піде під колію", – каже Людмила про момент , коли залізничниця виштовхнула Олега з потягу, який почав рухатись.

Сама начальниця потягу "Ковель-Москва" так і не вийшла на розмову до журналістів.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter