Наказом сектору містобудування та архітектури Маневицької райдержадміністрації затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва будівель туристично-рекреаційної інфраструктури на вулиці Центральній, 36 в селі Колодії Маневицького району, повідомляє ІА Волинські Новини. 

Читайте також: Показали фото нового ТРЦ, що побудуть неподалік Луцька

Замовником виступає громадянин Дмитро Сільчук.

Цільове призначення земельної ділянки – землі громадської забудови, секція для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури і закладів громадського харчування, відповідає детальному плану території щодо об’єднання та зміни цільового призначення земельних ділянок в селі Колодії Маневицького району, затвердженого рішенням Костюхнівської сільради від 4 грудня 2018 року.

Читайте також: У місті на Волині збудують новий супермаркет

Гранично допустима висотність будівель – 12 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50%. Під час проектування необхідно врахувати побутові та протипожежні розриви від існуючих та запроектованих будівель і споруд, від проектованого об’єкта до червоної лінії – 23,6 метра.

Проектування дозволили здійснювати на узгодженій з власниками інженерних мереж топогеодезичній основі з дотриманням вимог державних будівельних норм та положень детального плану території.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook