У селі Дубове Ковельського району місцеві мешканці взялись за створення власного рекреаційного комплексу.

Читайте також: Амбіції мера проти розвитку регіону: у Камені-Каширському досі не може утворитись ОТГ

"Одним з важливих елементів нашого життя є відпочинок. Впродовж більше ніж 20 років в селі Дубове відсутня рекреаційна зона для загального користування. В кінці 2016 року (після створення об’єднаної громади) виникла ідея створити водойму, яка б слугувала як пожежна водойма, рекреаційна зона та водойма для риболовлі. На протязі 2017 – 2018 років за благодійні кошти була викопана водойма розміром 40х60 метрів. Дякую всім хто долучився до цієї доброї справи, але настав часдовести справу до логічного завершення.

Читайте також: На Волині люди пошарпались під церквою через перехід до ПЦУ (відео)

Звісно ми могли б спробувати реалізувати даний проект на свій розсуд, але важливо щоб були враховані побажання великої кількості жителів села Дубове. Час спливає дуже швидко, за декілька місяців настане сезон літнього відпочину, і важливо щоб до цього часу була створена відповідна інфраструктура. Пропоную створити робочу групу для напрацювання та реалізації проекту зони відпочинку. Робоча група буде створена з енергійних та небайдужих жителів громади.

Запрошую Вас приєднатися до групи, яку збираємо в середу 20 березня в приміщенні сільської ради о 18 годині. Тільки разом ми зможемо створити "Громаду комфортного проживання" для наших жителів. На світлині відображена водойма. Поширте інформацію серед небайдужих мешканців громади. Прошу долучитись жителів різних вікових груп", – написав у facebook Роман Троцюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook