"Укрзалізниця" готуватиме магістрів програми "Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті".

Читайте також: Волинські школярі отримали путівки до Буковеля як нагороду за особливі досягнення

Проект готують у рамках програми Євросоюзу за напрямком "Розвиток потенціалу вищої освіти" Erasmus+ KA2. Його мета розвиток інжинірингу ризиків та криз на транспорті для забезпечення інтеграції транспортних систем України, Азербайджану та Туркменістану в глобальну транспорту систему Європи та Азії, інформує Gazeta.ua.

В Україні над проектом працюватимуть – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Приазовський державний технічний університет, Державний університет інфраструктури та технологій.

"Інвестиції у вітчизняну освіту – це добре. Чим більше буде таких проектів, тим краще. На мій погляд, потрібні такі магістерські програми для педуніверситетів. До прикладу, з порівняльної педагогіки чи освітнього лідерства. У світі така практика є. Адже для Нової української школи слід готувати нову генерацію педагогів і керівників з європейським стилем мислення", – каже Gazeta.ua освітній експерт Віктор Громовий.

Читайте також: Як у селі на Волині день народження гуляли (фото)

Бюджет проекту – майже € 1 млн. Термін термін виконання – 3 роки. Після закінчення магістратури випускники також отримають також диплом Варшавської політехніки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter